Barnpassning

Det är inte alltid lätt...

…att hantera livets ibland stressiga tillvaro som förälder. En barnpassade avlastar dig samtidigt som barnen får en rolig och trygg stund tillsammans med omtänksamma och erfarna barnpedagoger.

Vad kan du få hjälp med?

De barnpedagoger som anställs av barnpassningsföretag har alla erfarenhet av barnpassning och tar med stort engagemang hand om era barn under önskad tid.

Barnpedagogerna kan exempelvis hämta barnen från dagis eller skolan och ser till att skapa en givande, rolig och trygg stund tillsammans dina barn.

Barnpedagogerna kan laga mellanmål och ordnar så att barnen är mätta och glada när ni kommer hem.

Har barnen läxor eller liknande att göra hjälper
pedagogen även till med detta.

Pedagogerna

När du ska välja företag för barnpassning se till att alla barnpedagoger har genomgått en genomgripande rekryteringsprocess där en rad egenskaper har kontrollerats för att bevisa lämpligheten och kompetensen hos varje individ.

I samma process ska de även verifieras alla pedagoger mot polisens brottsregister, för att säkra att rätt personer anställs.

Dessutom är barnpedagogen försäkrad utifall något exempelvis skulle gå sönder under tiden hos er.

Nöjdhetsgaranti

Hos akademisk omtanke har ni som kund alltid möjligheten att byta ut barnpedagogen om ni mot förmodan inte skulle vara helt nöjda. Något som är kostnadsfritt. Det är en del av deras unika nöjdhetsgaranti. Och självfallet betalar ni inget för hjälp som ni inte har varit nöjda med. 

Vänligen notera att varje barnpassningstillfälle uppgår till minimum 2.5 timmar.

Alla barnpedagoger på akademisk omtanke och andra företag genomgår
 en särskild utbildning inom Barnolycksfall & Första Hjälpen, läs mer på www.forstahjalpen.se

Hur går det till?

När ni kontaktar akademisk omtanke går ni tillsammans igenom era behov och krav för att skapa ett personligt upplägg. Baserat på detta matchar dem en av barnpedagogerna med er och bestämmer en tidpunkt för ert första möte. Känns allting bra från båda sidor påbörjar barnpedagogen sin tid hos er därefter.

För att kunna genomföra en så bra matchning som möjligt önskar akademisk omtanke att ni kontaktar dem i god tid, gärna ca 1-2 veckor innan ni önskar påbörja barnpassningen.