Om Akademisk omtanke

Akademisk omtanke

 

Akademisk Omtanke har sedan starten aktivt arbetat för att underlätta tillvaron för barnfamiljer och för att hjälpa skolungdomar mot sina mål. De hade omkring 400 pedagoger, vilka varje dag gav stöd och hjälp till hundratals nöjda barnfamiljer och individer runtom Sverige. Akademisk omtanke hjälpte till med alltifrån barnpassning till hjälp med förberedelser inför nationella prov.

De hade kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö där deras personal såg fram emot att få lyssna till just ert behov och era önskemål, för att ordna precis den hjälp som ni vill ha.

Under årens lopp lärde de sig att alla familjer och individer har sina unika & specifika förutsättningar, en lärdom som lagt grunden till deras tjänster och hur de arbetar.


Akademisk Omtanke stödjer Barncancerfonden
i deras livsviktiga arbete!

Att vara kund hos Akademisk omtanke 

 

Nöjdhetsgaranti
Skulle ni mot förmodan, och av vilken som helst anledning, inte vara nöjda med er Barnpedagog eller Studiepedagog så byter akademisk omtanke ut henne eller honom kostnadsfritt. Givetvis betalar ni heller inget för hjälp som ni eventuellt inte har varit nöjda med!

Betryggande försäkringar
Ni omfattas av deras betryggande försäkringar utifall något till exempel skulle gå sönder under tiden pedagogen är hos er. Akademisk omtanke använder sig av försäkringsbolaget IF.

Regelbunden uppföljning
Genom deras smidiga kundsystem kan du som förälder alltid följa dina barns utveckling och se vad pedagogen har utfört tillsammans med barnen under tiden ni har fått hjälp. Du loggar enkelt in via hemsidan och kan där följa hjälpen ni får och få feedback på barnens framsteg.

Akademisk omtanke anställer bara de bästa
Deras pedagoger har alla genomgått en genomgripande rekryteringsprocess för att säkerställa att bland annat deras erfarenheter, kunskapsnivå, pedagogiska förmåga samt personliga egenskaper är i enlighet med deras höga krav.

Omfattande bakgrundskontroll
Alla anställda verifieras mot polisens brottsregister, för att det ska vara helt säkert att de anställer rätt personer samtidigt som deras referenser noga kontrolleras.